пʼятницю, 20 липня 2018 р.

Увага!

                       ПОВІДОМЛЕННЯ

       Про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті «Детальний план території земельної ділянки для будівництва модульної амбулаторії в межах населеного пункту с.Криворіжжя, вул.Центральна, 103а Добропільського району Донецької області»

1. Мета, склад та зміст детального плану території.
Проект детального плану території розроблений з метою визначення функціонального призначення та параметрів забудови окремої земельної ділянки за межами населеного пункту з метою розміщення обєкта будівництва, визначенні всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними та санітарно-гігієнічними нормами та отриманні правовстановлюючих документів на земельну ділянку. Детальний план складається із пояснювальної записки та графічних матеріалів. В проекті дана оцінка існуючої ситуації території та визначені: основні принципи планування та забудови території.

2. Основні техніко-економічні показники:
Площа земельної ділянки складає 0,10 га.

3. Відомості про замовника та розробника детального плану території та підстави розроблення.
Детальний план розроблений на підставі рішення сесії Криворізької сільської ради  від  22.05.2018 №VІІ/30-2 «Про  надання   дозволу   на   розробку   проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва модульної амбулаторії в межах  населеного пункту с.Криворіжжя Криворізької сільської ради»

Замовником розроблення проекту є Криворізька сільська рада.
Розробником – ФОП Віх О.В..,  кваліфікаційний сертифікат від 22.07.2013 серія АА № 001706.

4. Інформація про місце і строки ознайомлення з детальним планом. З проектом детального плану території можна ознайомитися з 26.07.2018 по 26.08.2018 в будівлі Криворізької сільської ради за адресою: с.Криворіжжя, вул. Центральна, буд. 103,  а також на офіційному веб-сайті Криворізької сільської ради http://kryvorizka.rada.org.ua  в розділі «Оголошення».

5. Інформація про посадову особу, відповідальну за організацію розгляду пропозицій: Криворізький сільський голова Удовик Ріта Володимирівна (с.Криворіжжя, вул. Центральна; буд. 103, тел. (06277)95-1-38).

6.Відомості про строк подання і строк завершення розгляду пропозицій: Пропозиції до проекту приймаються в строки з 26.07.2018 по 26.08.2018  у письмовому вигляді за адресою: с.Криворіжжя, вул. Центральна; буд. 103, тел. (06277)95-1-38. Пропозиції потрібно подавати у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання, особистим підписом. Вони повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.