понеділок, 3 вересня 2018 р.

Новий освітній простір


    Сьогодні в Нововодянській ЗОШ І-ІІ ступенів, як і в інших школах Добропільського району пролунав Перший дзвоник. Особливо приємним було те, що шкільна родина проводила урочистості на гарному і затишному подвір`ї, вимощеному тротуарною плиткою, а будівля школи оновилася вікнами і дверима. До шкільної їдальні закуплено електричну плиту. Першокласники сіли за сучасні шкільні індивідуальні парти. Стартувала нова українська школа з новими можливостями і дружнім освітнім середовищем для школярів.
   Привітати з початком нового навчального року колектив Нововодянської ЗОШ прийшли заступник голови районної ради Ірина Стрепоченко та Нововодянський сільський голова Олег Холод. Ірина Петрівна подякувала райдержадміністрації за велику роботу в створенні належних умов для освітнього процесу в районі, а педагогічному колективу та батькам за проведений ремонт будівлі школи.
   Педагогічний колектив привітав свого директора Тетяну Михайлівну Бондаренко з ювілейними датами: 20-річчям перебування на посаді директора школи і 30-річчям педагогічного стажу. Відзначили і вчителя української мови , випускницю цієї школи Інну Пригоду з 40-літнім ювілеєм на освітянській ниві.
   Директор школи оголосила Подяки голові Добропільської райдержадміністрації Дмитру Кірносову, Нововодянському сільському голові Олегу Холоду, благодійникам – Володимиру Антипенко (ТОВ «Перспектива»), Миколі Стрепоченко ( СФГ «Агрос») та Сергію Петрову за співпрацю, щедрість, готовність прийти на допомогу.
   Цей день – фундамент нашого майбутнього. Тож нехай нова українська школа виховує гідних громадян нашої країни, майбутніх політиків, вчителів, лікарів, шахтарів, металургів, працівників сільського господарства, які побудують заможну та процвітаючу Україну.
   Щедрих врожаїв на освітянській ниві!