пʼятницю, 2 листопада 2018 р.

Районне свято до Дня соціального працівника "Милосердя, професіоналізм і сумління"


   Напередодні професійного свята, 02 листопада 2018 року, для працівників соціальної сфери відбувся районний святковий захід «Милосердя, професіоналізм і сумління».
  В залі засідань Добропільської районної ради зібралися спеціалісти усіх закладів району, які безпосередньо забезпечують державну підтримку і соціальний захист громадян району.
   Для найкращих представників, які працюють у соціальній сфері, лунали слова привітань від керівництва району. Від районної ради присутніх привітала голова районної ради Тамара Бєлянкіна, яка зауважила, що соціальна робота – це не просто професія, це справжнє мистецтво налагоджувати зв’язки між людьми, а день працівника соціальної сфери – це професійне свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов’язку, а й за велінням совісті та покликом душі. Побажала  всім міцного здоров’я, добробуту, злагоди, домашнього затишку, звершення задумів та подальших успіхів у поліпшенні соціального захисту населення.
  Подякою районної ради за  сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість справі та з нагоди святкування професійного свята – Дня працівників соціальної сфери відзначені:
Перекотій Маїса Миколаївна – соціальний робітник відділення соціальної допомоги вдома  територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Добропільського району;
Гончарова Тетяна Миколаївнапровідний фахівець із соціальної роботи Добропільського районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді;
Пономаренко Марина Едуардівна – головний спеціаліст сектору прийому громадян відділу грошових виплат і компенсацій управління соціального захисту населення Добропільської районної державної адміністрації;
 Вознюк Олена Олександрівна провідний фахівець з питань зайнятості відділу організації працевлаштування населення Добропільського міського центру зайнятості.
     Після урочистої частини заходу музичні дарунки працівники соціальної сфери отримали від творчих колективів Добропільського сільського будинку культури та Світлівського будинку народних традицій.