понеділок, 28 січня 2019 р.

Турбота про малят




Сьогодні, після капітального ремонту будівлі, відновлено роботу закладу дошкільної освіти 8 «Зірочка» Золотоколодязької сільської ради.
Окрім проведеної комплексної термомодернізації (утеплено та замінено покрівлю, утеплення фасаду з облицюванням, облаштовано теплу підлогу в групах), капітально відремонтовано всі внутрішні приміщення (замінено електромережі, каналізаційні внутрішні споруди) та інші види робіт.
Творчо підійшли і до облаштування приміщень, передусім кімнат, де проводять більшу частину свого часу маленькі вихованці дитячого садка. Під час проведення капітального ремонту  використовувалися лише найсучасніші та найякісніші матеріали. Але, чи не найголовніше, вважає сільський голова Тетяна Сидоренко, щоб їх дизайн також позитивно впливав на формування естетичного смаку дітвори. У кожне окреме приміщення ретельно були підібрані усі необхідні предмети побуту та матеріали, починаючи від штор на вікна, меблів і закінчуючи килимами та сантехнікою. Значна увага була приділена і кольоровому дизайну, сумісності тих чи інших кольорів і відтінків.
Для такого великого обсягу робіт було виділено кошти з місцевого бюджету у сумі 2 654 906 грн.
           Для Золотоколодязького сільського голови одним із найважливіших напрямків діяльності є забезпечення належних умов для виховання та розвитку наймолодших жителів сільської ради. Тетяна Борисівна переконана, що фізичне здоров’я є однією з складових повноцінного розвитку дитини. А для того, щоб кожен із маленьких громадян нашої країни став справді сучасною, гармонійно розвиненою особистістю, значних зусиль слід докладати вирішенню проблем належних умов, в яких виховуються діти, а також естетичного виховання, формування уміння бачити, цінувати і оберігати красу, що знаходиться довкола, де ти зростаєш. Адже любов до Вітчизни починається з любові до своєї Малої Батьківщини – місця, де людина народилася.


За матеріалами Добропільської РДА