середу, 30 січня 2019 р.

Участь у заході



29 січня 2019 року в Криворізькому сільському будинку культури відбувся виховний захід «Бій під Крутами», в якому взяла участь головний спеціаліст відділу організаційно-кадрової роботи Добропільської районної ради Марина Пітик.
 Директор клубу Оксана Карманець та бібліотекар Криворізької школи Марія Гайдук висвітлили трагічні події героїчного бою юних студентів під Крутами, його значення для сучасності.
Учні переглянули відеофільми «Невідома Україна», «Лист без конверта» та вшанували пам’ять молодих захисників, які поклали голови за волю своєї держави хвилиною мовчання.

На жаль, історія повторюється і сьогодні українці змушені знову відстоювати свої права та кордони. Тож пам’ятаймо про подвиг молодих людей які, як і в минулому, так і сьогодні, захищають свою державу і право називатися українцями!
По завершенню заходу Марина Іванівна проінформувала присутніх щодо діючих грантових програм для розвитку громади, а вони висловили ідеї свого бачення перспектив життєдіяльності сільської місцевості.