середа, 6 березня 2019 р.

"Жінка - найчарівніше творіння Землі!"



                           До Міжнародного жіночого дня
 
    В ці весняні дні  всі слова для жінки.  Жінка... Сильна духом,  мудра, обачлива,  обережна,  вимоглива,  трудолюбива – і все сьогодні на її честь.
   Маріанна Галушкіна народилася в селі Володимирівка Добропільського району. Закінчила Октябрську середню школу і з липня 1995 року почала працювати соціальним робітником на території Шахівської (на той час Октябрської) сільської ради. 
    У 1999 році  прийшло сімейне щастя з чоловіком Георгієм. Разом на сімейній ниві вони виховують чудових дітей: сина і донечку. 23 роки працює соціальним робітником з відкритим для людей серцем, в трудовій книжці має єдиний запис.
           Добро, ніжність, ласка, милосердя, співчуття - це якості, які поєдналися в слові доброта і притаманні Маріанні. Роками вона майже щодня відвідує та допомагає своїм підопічним, для яких є світом у віконці. Ці старенькі, як рідня, як члени родини, тому що тільки Маріанна знає, коли підопічним приймати ліки, коли полоти в городі, коли трусити сажу, придбати дрова та вугілля та інше. Із року в рік тільки такі обов’язки. Для молодої квітучої жінки це нелегко, але всі роки Маріанна говорить: «Я це зумію, а як вони без мене?!».
          То ж у розмаїття перших весняних квітів додамо Маріанні побажання щастя, добра і повні пригорщі любові і краси.
                                 Благополуччя і достатку,
                                 Щоб справи всі були в порядку.
                                 Хай посміхається життя
                                 Та буде кращим майбуття.

 Автор: Завідувач відділенням денного перебування територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Добропільського району Катрич О.М.