понеділок, 22 липня 2019 р.

Практикум для роботодавців


   19 липня 2019 року в приміщенні Добропільського міського центру зайнятості відбувся практикум для роботодавців «Корисні поради».
   Відкрила захід заступник директора центру зайнятості Тетяна Яцура, яка запропонувала взяти участь у тренінгу ПРООН зі створення бізнес - ідей, стартапів та бізнес планів, який відбудеться у серпні 2019 року.
   Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Валентина Гончарова та провідний фахівець з питань зайнятості Дар’я Іваненко розповіли про електронний кабінет роботодавця на сайті державної служби зайнятості та про компенсацію витрат роботодавця на оплату праці і єдиного соціального внеску.

   В рамках заходу приватний сертифікований податковий консультант-юрист Іван Якунін провів практикум «Трудове законодавство».
   На семінарі були присутні представники Головного Управління Держпраці у Донецькій області – головні державні інспектори відділу контролю західного напрямку Управління з питань праці - Ковальова Яна та Федорова Олена. Інспектори детально поінформували учасників заходу про порядок та умови проведення інспекційних відвідувань.



Джерело:  Добропільський міський центр зайнятості.