вівторок, 9 липня 2019 р.

Перемога у конкурсі «Кращі ініціативи жінок України для демократичного розвитку місцевих громад»


Європейська Асамблея жінок-депутатів у партнерстві з Асоціацією міст України, Представництвом Ради Європи в Україні та Всеукраїнським об’єднанням, щорічно реалізує конкурс на кращі жіночі ініціативи в Україні, які стали вагомими для демократичного розвитку місцевих громад (міст, селищ, районів).
У конкурсі пропонувалося взяти участь жінкам депутатам, підприємцям, науковцям, громадським активістам, які зробили особистий вагомий внесок у розвиток своєї громади.
За сприяння Добропільської районної ради була подана заявка на конкурс "Кращі ініціативи жінок України для демократичного розвитку місцевих громад" від Людмили Наровілової – "Неповторна материнська доля".

         2
липня 2019 року у Верховній Раді відбулася підсумкова конференція конкурсу, де було оголошено Наровілову Людмилу Володимирівну  однією з переможниць в номінації «Нова Україна». Урочисте нагородження відбудеться 24 серпня 2019 року в приміщенні Верховної Ради України.
Вітаємо Людмилу Володимирівну з перемогою та бажаємо здоров’я, наполегливості, натхнення та нових ідей для розвитку Добропільського району!