субота, 20 липня 2019 р.

Тренінг для осіб, які мають тривалу перерву в роботі

      Тривале безробіття призводить до зниження мотивації до активного пошуку роботи, втрати професійних знань та вмінь, заниження самооцінки та впевненості у власних силах.
  18 липня 2019 року профконсультант Добропільського міського центру зайнятості Дьоміна Марія провела тренінг для осіб, які мають тривалу перерву в роботі.

      Мета -  подолання безробіття серед людей, які тривалий час не можуть працевлаштуватися, надання їм додаткових навичок щодо пошуку роботи, аналіз перешкод для працевлаштування, формування реального ставлення до роботи.
    Під час тренінгу фахівець розповіла про підходи до побудови кар’єрного плану, розробку SWOT- аналізу, який допоможе сформувати стратегії подальшого кар’єрного розвитку. До уваги відвідувачів заходу були запропоновані вправи «Бойова розминка», «Природа хвилювання», «Поза впевненого гордія», які навчають впевненій поведінці в ситуаціях пошуку роботи.
    І професійна діяльність, і стан безробіття дуже часто пов’язані зі стресом і долати його необхідно вміти кожному. Одним із методів релаксації є в’язання, цей вид діяльності - легкий шлях розвинути витримку, терплячість, наполегливість і наприкінці тренінгу з усіма учасниками було проведено майстер-клас з макраме, який провела Середенко Ганна.





Джерело: Добропільський міський центр зайнятості.