пʼятницю, 10 липня 2020 р.

Skype- співбесіда – що треба знати, щоб бути в тренді?


   Достатньо новим і успішним трендом в проведенні співбесід є Skype-інтерв'ю. Цей робочий інструмент є найбільш оперативним і дешевим способом комунікації, а у період карантину особливо стає актуальним, через обмеження живого спілкування. Тому з метою ознайомлення шукачів роботи з останніми трендами у сфері підбору персоналу, фахівчиня Добропільського міського центру зайнятості провела вебінар «Як підготуватися до співбесіди з роботодавцем у режимі Skype?»
  На вебінарі слухачі мали змогу дізнатися про основні етапи підготовки до такого виду співбесіди, а також про можливості сервісу Skype, які можна задіяти під час співбесіди, аби справити на роботодавця гарне враження. Окрім цього фахівчиня розповіла про освітню міжнародну платформу Coursera, яка пропонує онлайн-курси від найкращих університетів світу. Загалом вебінар був дуже інформативним та насиченим. 
  Навколишній світ невпинно змінюється, тому завдання кожного з нас - бути в тренді нових змін та успішно їх застосовувати собі на користь. 
Джерело: Добропільський міський центр зайнятості.