середу, 27 січня 2016 р.

Колегія райдержадміністрації - підведення підсумків за рік



27 січня 2016 року відбулося перше в цьому році засідання Колегії Добропільської райдержадміністрації, під головуванням Олега Кравчука – голови Добропільської райдержадміністрації, участь у засіданні прийняла  керуючий справами Добропільської районної ради - Любов Барлет.

 На Колегії обговорювались питання виконання бюджету району за 2015 рік, підводилися підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку Добропільського району за 2015 рік. Зокрема з докладу начальника відділу економічного розвитку і торгівлі Анатолія Шевцова цікаво довідатися, що середня зарплата працівника в районі складає 3792 грн., на підприємствах агропромислового комплексу – 3588 грн., на промислових підприємствах – 7638 грн., 5845 осіб в районі отримують пенсії, середній розмір пенсії – 2195 грн. Також жваво обговорювалося питання розрахунків населення за житлово-комунальні послуги по Добропільському району за 2015 рік, та відмічена тенденція  зниження розрахунків за спожиті послуги, що вкрай негативно впливає як на фінансово-господарські показники комунального підприємства «Агрокомсервіс» так і на якість надання послуг .
 Жуков Олександр Васильович, заступник начальника Добропільського відділення Красноармійського відділу Національної поліції, довів до відома присутніх інформацію щодо формування особового складу відділення, про кількість (6) дільничних інспекторів поліції, які будуть задіяні на території району з питань охорони правопорядку та попередження злочинності.