четвер, 28 січня 2016 р.

Чергова сесія Добропільської сільської ради



28 січня 2016 року відбулася чергова сесія Добропільської сільської ради, в якій взяли участь голова районної ради Тамара Бєлянкіна та керуючий справами Любов Барлет.
У рамках розгляду питань порядку денного учасники зібрання ознайомилися із підсумками виконання сільського бюджету за 2015 рік; змінами, які необхідно внести до бюджету на поточний рік; тарифами КП «Агрокомсервіс» з водопостачання, які, до речі, вирішено було не погоджувати, доки представники підприємства особисто не нададуть депутатам роз’яснення щодо усіх складових тарифів.

Після сесії голова районної ради провела бесіду з народними обранцями щодо того, якою вона бачить спільну діяльність депутатів усіх рівнів, про розроблену районною радою схему їх взаємодії, про планування роботи та освітлення її результатів на веб-сайті районної ради, про визначення проблемних питань, проведення зустрічей з виборцями та звітування перед ними.
Тамара Миколаївна розповіла про прийняті районною радою рішення щодо можливості надання матеріальної допомоги особам, які опинилися у скрутному становищі з різних причин, про проведення в районі конкурсу міні-проектів та запросила громадськість сільської ради до активної участі в ньому, про програму місцевих стимулів тощо.
Наприкінці засідання керівник району закликала присутніх спільними зусиллями вирішувати питання місцевого значення (вуличне освітлення, ремонт доріг, огородження кладовищ тощо), адже там, де є команда однодумців, там легше долати труднощі.
Одним із основних завдань депутатів навесні буде згуртування односельців для наведення порядку біля особистої оселі, на вулицях сіл, де мешкають вони, їх близькі та рідні. Благоустрій населених пунктів – весняне випробування для депутатів.
Вся робота обранців народу повинна бути спрямована на покращення життя виборців, умов їх праці та побуту.