вівторок, 2 лютого 2016 р.

Актуальні питання життєдіяльності громади



2 лютого 2016 року голова Нововодянської сільської ради Олег Холод провів засідання чергової сесії.
Присутніми на засіданні були Тамара Бєлянкіна, голова і Любов Барлет, керуючий справами районної ради.
          Депутати сільської ради взяли активну участь в обговоренні  одного з найважливіших питань життєдіяльності територіальної громади, а саме: відповідності тарифів якості послуг, які надаються КП «Агрокомсервіс» з водопостачання та вивозу побутового сміття, що особливо непокоїть як депутатів, так і мешканців сільської ради.

Виникло багато запитань до представників комунального підприємства, яких було запрошено на засідання. Представники підприємства, у свою чергу, озвучили інформацію щодо стану розрахунків населення за надані житлово-комунальні послуги та розмір заборгованості з їх оплати окремих громадян.
Сільські обранці не затвердили зміни тарифів на водопостачання, запропонувавши їх переглянути з урахуванням наданих зауважень та пропозицій.
По закінченні сесії, голова районної ради поспілкувалася з депутатами, донесла до них своє бачення співпраці народних представників  рад усіх рівнів на благо своїх виборців.
          Висловила надію, що в громадах, де депутати не байдужі, активні, вдасться забезпечити вирішення усіх питань життєдіяльності територіальних громад.