четвер, 4 лютого 2016 р.

Вітаємо з ювілеєм ветерана праці, голову хліборобської династії Швеця В.І.



         4 лютого 2016 року свій 70-річний ювілей відзначає Віктор Іванович Швець. Хліборобська династія Швеців добре відома в добропільському краї: батьки, Іван Никанорович та Прасковья Миронівна, працювали в колгоспі. 

           Віктор був найменшим з 4-х дітей, після закінчення середньої школи отримав професію механізатора у м.Красногорівка і повернувся у рідне село. Працював трактористом у колгоспі ім.Жданова, потім була служба в армії і знову рідне село Юрївка. Працював обліковцем, бригадиром комплексної бригаді, заступником голови колгоспу. В 1996 році був призначений на посаду головного агронома КСП ім.Шевченка, 12 років зранку і до пізнього вечора в полі, земля кликала і віддячувала добрими врожаями.

         В 2008 році Віктор Іванович пішов з колгоспу на пенсію та недовгим був відпочинок: свій 70-річний ювілей ветеран праці зустрічає на роботі, він – головний агроном фермерського господарства «Благови і сини».
  Дружина Євгенія Володимирівна, закінчила Словянський сільськогосподарський технікум, працювала бухгалтером в колгоспі.
      Син Геннадій Вікторович, інженер-механік за фахом, 17 років працював в колгоспі, виборював призові місця на збиранні ранніх зернових культур.      
      Невістка, Лариса Анатоліївна, донька Ольга Вікторівна, закінчили Луганський сільськогосподарський інститут. Перша працює в ПРАТ ім.Т.Г.Шевченка, друга- в податковій інспекції у м.Добропіллі.
         Троє онуків уже в дружній сімї Швеців.
         На ювілей батька, дідуся, поважної людини зберуться діти, онуки в будинку, де народилися, підростали, мужніли.
         Міцно стоїть на землі династія Швеців, бо тримає  її Віктор Іванович, добрі традиції, щирі почуття один до одного, до свого села, до хліборобської праці. 
         Вітаємо ювіляра, бажаємо  міцного здоров’я, щастя, родинного тепла і добробуту на многії літа Вам, Вікторе Івановичу!