середу, 3 лютого 2016 р.

Соціальне партнерство в дії

    В рамках проекту соціального партнерства між компанією ДТЕК та громадами Добропільського району реалізовано проект "Капітальний ремонт приміщення Світлівського будинку народних традицій".

   Завдяки ініціативності керівника цього культурного закладу Тетяни Дорошкевич, яка присвятила своє життя збереженню і розвитку народних традицій, цей проект було втілено та реалізовано. Вона, як ніхто інший, розуміє, що для підтримки життя на селі необхідно, щоб було приміщення, до якого б із задоволенням приходили діти й дорослі. 

   Свій досвід участі в проектах Тетяна почала в 2009 році в якості секретаря громадської організації "Радість". Першим кроком стала участь у проекті ПРООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду". Потім було втілено у життя багато проектів, завдяки яким було відремонтовано спортивний зал, зроблено ремонт фасадної частини будинку народних традицій, придбано звукову апаратуру, сценічні костюми.

   В минулому році ДТЕК об'явив конкурс проектів, спрямованих на організацію дозвілля дітей. І знову клопітка робота з написання проекту. Участь. І знову перемога!

  В минулому році зусилля та відданість своїй справі були оцінені і  громада  виразила довіру, обравши депутатом Добропільської районної ради Тетяну Дорошкевич.

    Районна рада висловлює подяку депутату за участь та втілення в життя проекту  "Капітальний ремонт приміщення Світлівського будинку народних традицій", бажає Тетяні Віталіївні наснаги та подальших перемог на життєвому шляху.

    Реалізація проектів - це не просто роздавання коштів, це залучення до вирішення нагальних питань, згуртування мешканців громади, формування небайдужих, активних громадян, виховання соціальної відповідальності молоді.

   Тож, великі слова вдячності керівництву ДТЕК за їх велику справу благочинності.