четвер, 24 березня 2016 р.

Візит з метою плідної співпраці



          
   Сьогодні з робочим візитом в Добропільському районі перебували: Аліна Кучеренко - менеджер по корпоративно-соціальній відповідальності ДТЕК (місто Київ), Аліна Зуйковська – менеджер ДТЕК і Гончаров Андрій –  проектний менеджер громадської організації «Центр муніципального розвитку Добропілля».
     Завдяки підтримці ДТЕКа в районі реалізовано багато проектів. Це і водопостачання, і вуличне освітлення, і ремонт соціальних об’єктів та багато інших проблем вирішено за фінансової допомоги компанії.
         Під час перебування, разом з головою районної ради, представники  відвідали ...

майстерню з пошиття одягу, яку відкрив у сел. Святогорівка Олексій Богунов за кошти Програми розвитку ООН, як тимчасово переміщена особа. Підприємство працює і має замовлення. Оксана Волик, що робить в майстерні - людина, яку біда заставила залишити рідну домівку у зоні бойових дій, та шукати долі у нас в районі, вона сподівається, що майстерня запрацює в повну силу і дасть можливість заробляти на життя.
         Побувала делегація і у Вірівці, побачили будівлю закритої школи, обговорили перспективи її використання. В Завидо-Кудашево завідуюча садком Галина Броваренко розповіла про необхідність термомодернізації будівлі.
         І на останок відвідали родзинку Криворізької сільської ради – Світлину ляльки-мотанки у с.Криворіжжя.
         Гості району налаштовані на подальшу плідну співпрацю.