понеділок, 11 квітня 2016 р.

І знову перемога...



 09 квітня 2016 року вихованці КЗ «Районна ДЮСШ» Добропільського району прийняли участь у Першості ДОО ВФСТ «Колос» з міні-футболу серед команд юнаків сільських районів 2001-2002р.н., яка проходила у м.Гродівка Красноармійського району.

У цих змаганнях кожному юному футболісту, природно, належило перевірити свою фізичну та технічну готовність, тактичну кмітливість, визначити, над чим надалі належить ще попрацювати на тренуваннях.
       Змагання поводились у 4 зонах, у кожній зоні грало по 4 команди. Наші вихованці вибороли І місце, серед команд Красноармійського, Ясинуватського  та Костянтинівського районів.
Кожна гра завжди приносить її учасникам масу яскравих вражень. Хіба не приємно красиво обвести суперника і створити гольову ситуацію? А як здорово в сміливому кидку «приборкати» м'яч, сильно посланий у ворота нападником!   
Але найбільше радості і захоплення приносить гол, забитий у сітку воріт супротивника. Думається, хлопці, таких вражаючих моментів у ваших змаганнях буде чимало. Футбол Малий, як і його «старший брат», немислимий без боротьби і голів, прикрашають гру.
Вітаємо юних спортсменів з перемогою, так тримати!