суботу, 30 квітня 2016 р.

КП «Агрокомсервіс» інформує



      КП «Агрокомсервіс» продовжує роботу по укладанню договорів з населенням району за послуги з вивозу твердих побутових відходів і водопостачання та звіряння оплат по раніше укладеним договорам.
      В квітні місяці така робота проводилась в семи населених пунктах. В результаті чого було додатково укладено сорок один договір на вивіз ТПВ та 5 договорів на водопостачання. Проведено бесіди з боржниками на предмет погашення заборгованості.
         КП «Агрокомсервіс» звертається до місцевих депутатів посприяти роботі підприємства з укладання договорів тому, що всі ТПВ опиняються на несанкціонованих сміттєзвалищах практично в кожному селі. А це впливає на естетичний вигляд наших сіл та на здоровя  громади.

         Для покращення фінансового стану КП «Агрокомсервіс» було виконано підрядні роботи: ремонт водонапірної башні, вивіз несанкціонованих сміттєзвалищ, надані послуги асенізаційної машини, проведено частковий ремонт водопровідних мереж.
         На підприємстві існувала заборгованість по заробітній платі за січень, лютий 2016 року в розмірі 92558,32грн. На даний момент заробітна плата за ці місяці виплачена в повному обсязі. Також погашена заборгованість по заробітній платі за березень та сплачені нарахування на заробітну плату до бюджету.
         Розробляється бізнес-план щодо ефективної роботи комунального підприємства. Першочерговим завданням є:  недопущення заборгованості по заробітній платі та бюджетам, а також погашення кредиторських зобов’язань, які склалися на 15.02.2016 року.