понеділок, 9 травня 2016 р.

Ніхто не забутий, ніщо не забуто!

    Сьогодні заступник голови районної ради Ірина Стрепоченко взяла участь у мітингу в селі Нововікторівка Святогорівськоі селищної ради на честь 71-ої річниці перемоги у Другій Світовій війні. 
   Приємно відзначити активність громади та селищного депутата Катерини Кирко в ремонті пам'ятника загиблим воїнам. Завдяки спільним зусиллям маленьке село отримало впорядковане місце, де громада може з гідністю вшанувати полеглих солдат. Селищний голова Віктор Бєлянкін вручив Подяки активістам цієї громади. Районний депутат Людмила Камінська підготувала зі своїми вихованцями концертний номер, який прийшовся до душі всім присутнім. Народний колектив "Мрія" Святогорівського БК на чолі з Юрієм  Рязанцевим подарував жителям  Нововікторівки пісні на військову тематику.

     Пройшло святкування і в селі Нововодяне. Підготовлена дуже гарна концертна програма колективом Нововодянського БК, бібліотеки та колективом Нововодянськоі ЗОШ. Приємне враження справили нові концертні костюми учасників ансамблю. Після мітингу в селі Нововодяне пам'ять загиблих воїнів вшанували і в інших селах Нововодянськоі сільської ради.



     Керівництво ТОВ " Перспектива" допомогло з транспортом. Таким чином жителі всіх громад змогли побачити концертну програму.