пʼятницю, 3 червня 2016 р.

Знайомтесь - депутат сільської ради




            Селяни  Золотоколодязької громади, а саме мешканці сіл Веселе та Грузьке  добре знають, щоб вирішити якесь складне питання треба звертатись до депутата сільської ради Сергія Анатолійовича Денисова. Він обов’язково допоможе, не відмовить, не відмахнеться від чужих проблем: кому доброю порадою, а коли потрібно і сам візьметься за справу.
          Сергій Анатолійович - людина незламної волі, високих моральних цінностей, впертої цілеспрямованності та надзвичайної вимогливості до себе і своїх колег....

   Гостре відчуття справедливості і патріотичний дух депутата Денисова  викликають  повагу до нього, як до  людини з твердою життєвою позицією. А ще Сергій Анатолійович – це генератор ідей та проектів, противник  застою, байдужості та бездіяльності. Саме з його ініціативи та при підтримці дружини Наталі Василівни, до речі, теж депутата Золотоколодязької сільської ради, в селі Грузьке  встановлений дитячий майданчик, проводились дні благоустрою територій сіл, висаджувались дерева.   
      Сьогодні найбільшим його клопотом є водопостачання, дороги та освітлення сіл.  І ми впевнені – все у Сергія Антолійовича вийде, бо цілі в нього благородні, та він має потужну  підтримку і розуміння членів своєї родини, повагу серед  колег і авторитет у земляків.
         03 червня Сергій Денисов святкує своє день народження. В цей день Добропільська районна рада вітає його зі святом і бажає міцного здоров’я, невичерпної енергії та наснаги, не зрадливої удачі, вірних і надійних друзів.
         Нехай кожний день приносить тепло людських відносин, наповнюється  корисними справами та вселяє надію, а депутатська діяльність відзначається успіхами, досягненнями та словами щирої вдячності від  виборців.