вівторок, 28 червня 2016 р.

ВІТАЄМО!



Шановні жителі Добропільщини!
Прийміть щирі вітання з великим державним святом –
Днем Конституції України!

28 червня 1996 року   Україна обрала шлях незалежного розвитку, закріпила це в Конституції, підтвердила своє прагнення розвивати і зміцнювати демократичну, соціальну, правову державу.
Конституція – одна для всіх. Шануймо її.Адже доля розпорядилася так, що саме ми з вами стали свідками народження суверенної країни, здійснення одвічного права українського народу на самовизначення.
Тому пам’ятаймо, що  Україна починається з кожного з нас. І нам під силу спільно збудувати те суспільство, в якому ми хочемо жити в достатку і злагоді, при верховенстві права і демократії.
Український народ повертає Конституції її природну силу – бути Основним законом і фундаментальним договором між людиною і державою. 
Нехай же в цей урочистий день повсюди панує світлий настрій, міцніє почуття гордості за наш район, за нашу країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й благополучне життя у власній державі.
Від усього серця бажаємо усім міцного здоров'я та творчого натхнення, добробуту і затишку у ваших родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень.
Нехай доля ваша буде щасливою, а зміни на краще стануть реаліями сьогодення.
З Днем Конституції України!