четвер, 28 липня 2016 р.

Долучаємося до грантового конкурсу ПРООН



28 липня 2016 року за ініціативою керівництва Добропільської райдержадміністрації та управління агропромислового розвитку в залі засідань Добропільської районної ради відбулася інформаційна сесія «Розвиток малого і середнього бізнесу на Добропільщині: підтримка міжнародних донорських організацій».
Інформаційну сесію провів проектний менеджер Громадської організації «Центр муніципального розвитку м.Добропілля», позаштатний радник голови районної ради Андрій Гончаров.
Виступаючий детально розповів про діяльність та досягнуті результати громадської організації, про можливість участі в різноманітних грантових проектах для створення малого і середнього бізнесу, насамперед грантовому конкурсі ПРООН по підтримці підприємництва серед внутрішньо переміщених осіб та місцевого населення Донецької та Луганської областей та від Датської Ради в справах біженців, про можливість безкоштовного 5-денного навчання по написанню проектів в м. Святогірську. 
Заступник директора Добропільського міського центру зайнятості Т. Яцура проінформувала про надання послуг службою зайнятості в напрямку підтримки розвитку малого і середнього бізнесу. 
Сподіваємося на активність громад в участі по написанню і втіленню грантових проектів.