неділя, 24 липня 2016 р.

Зустріч голови облдержадміністрації з керівництвом району

         Створити село, в якому комфортно буде його мешканцям – саме таке завдання поставив голова обласної державної адміністрації Павло Жебрівський на зустрічі з керівництвом районної державної адміністрації, районної ради, головами селищної, сільських рад, яка відбулася в суботу, 23 липня в залі засідань районної ради.
         На нараді розглядалось питання розвитку сільських територій, зокрема хід втілення в життя проектів, на які виділено кошти з державного фонду регіонального розвитку. Павло Іванович звернув увагу присутніх на потребу комплексного вирішення проблемних питань.
       Комплексний розвиток села зав’язаний на ключовій реформі – децентралізації та утворенні об’єднаних територіальних громад.
          Саме тому другим питанням на зустрічі було обговорення подальшого плану об’єднання громад в районі. В ході обговорення Павло Іванович наголосив на невідворотності реформ. Що кожен повинен усвідомити: об’єднання – це крок до створення сильної та спроможної територіальної одиниці, здатної вирішувати економічно-побутові проблеми свого населення.