пʼятницю, 26 серпня 2016 р.

Соціальна єдність для вирішення проблем громад



        З 24 по 25 серпня 2016 року делегація Добропільського району здобувала досвід у м.Маріуполі та Мангушському районі Донецької області в рамках проекту Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні «Відновлення врядування та примирення в охоплених конфліктом громадах України».
          В ході візиту присутні вивчили методи роботи і розвитку соціальної згуртованості, будівництво миру та діалогових процесів. Здобули навички щодо представлення проектної документації і розвитку ідей для подальшої роботи власних проектів.

        Зустріч з керівництвом Мангушської районної ради та Урзуфської сільської ради  стала дуже плідною та цікавою. Відбулось обговорення питань децентралізації з головою районної ради Володимиром Топузовим, його заступник, Світлана Олефір, розповіла присутнім про впровадження на території Мангушського району соціально-економічних проектів.
Іван Попов, Урзуфський сільський голова поділився досвідом створення та розвитку комунального господарства.
      Участь представників Добропільського району у цьому візиті дала не тільки можливість навчитися новому, а й прийняти участь у конкурсі проектів, що будуть направлені на згуртованість громади.