середу, 28 вересня 2016 р.

День відкритих дверей для випускників




      26 вересня 2016 року в Добропільському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України відбувся День відкритих дверей для учнів 11 класів НВК №4 м. Добропілля з метою профорієнтації.
     Під час заходу школярі відвідали робочі кабінети та дізналися про напрямки роботи Пенсійного фонду, поспілкувавшись з керівниками структурних підрозділів управління.
    Заступник начальника управління Громило Наталія Миколаївна розповіла учням про види пенсій та порядок їх призначення. Багато питань викликало запровадження нової централізованої системи обслуговування громадян. Наталія Миколаївна пояснила, що така система передбачає формування електронної пенсійної справи на підставі сканованих документів, що в подальшому дозволить вести електронні пенсійні справи з відмовою від зберігання їх в паперовому вигляді.
В кінці зустрічі в.о. начальника управління Пітик Неоніла Євгеніївна розповіла дітям про суспільне та профспілкове життя колективу, показала фотографії працівників управління під час проведення різноманітних заходів. Наостанок, Неоніла Євгеніївна подарувала випускникам книгу “Слава і воля Доброго поля” та роздала буклети з роз’яснювальною та агітаційною інформацією щодо вступу на навчання за державним замовленням від Пенсійного фонду.