четвер, 29 вересня 2016 р.

Архів Добропільської районної ради інформує...

            Архів - від цього слова віє чимось давнім, архаїчним, минулим, але архів – це і сучасність. Велика відповідальність лежить на працівниках архівного відділу за документи, які надійшли на збереження до архівного відділу. Станом на теперішній час у архіві знаходяться документи 143 підприємств у кількості 7370 одиниць зберігання.
           Звертаємо увагу громадян Добропільського району та міста Добропілля, що у вересні поточного року на зберігання до архівного відділу Добропільської районної ради, надійшли документи ТОВ «Завод мінеральних вод «Золотий колодязь», а саме: особові рахунки та накази по відділу кадрів з 1968 року до 2016 року у кількості 135 одиниць зберігання. 

На безоплатній основі архівний відділ видає громадянам – довідки соціально-правового характеру, з втрати годувальника, з інвалідності тощо, а підприємствам, установам і організаціям - архівні довідки, копії та витяги з документів, що зберігаються у відділі. Звертаючисьі за довідками,  при собі мати трудову книжку (оригінал або копію документу),паспорт.                                                                                                                                                                                             Архівний відділ надає консультативно-методичну допомогу підприємствам та установам району з питань:
-          складання номенклатури справ ;
-          експертизи цінності документів;
-          підготовку та передавання справ на зберігання ;
-          використання документів;
  Для дослівного відтворення тексту документа або його частини надаються архівні витяги та копії документів , які  офіційно засвідчуються архівом.

Архівний відділ Добропільської районної ради розташований  за адресою:
85004 м. Добропілля,  вул. Саратовська, 31                                                                                                                                                                                                                  
Електронна адреса: dobropol_ray_archiv@i.ua.