пʼятницю, 28 жовтня 2016 р.

Конкурс "Інтелект шанс"

27 жовтня 2016 року у відділі освіти відбувся районний конкурс серед юних ерудитів «Інтелект шанс». Гостями конкурсу були координатор благодійної діяльності ПрАТ «Глини Донбасу», голова громадської організації Любов Марченко, завідувач сектору внутрішньої політики Добропільської РДА Інна Дяк.
В конкурсі прийняли участь 25 переможців районних предметних олімпіад з базових дисциплін. Конкурс складався з 5 турів:
·         «Декларація самоцінності», в якому учасники представились, коротко розповіли про важливі категорії власного життя;

·         «Розминка», в якому кожен учасник отримав 3 запитання на загальну ерудицію та надав бліц – відповіді на ці бліц-запитання;
·         «Оратор», в цьому очному турі конкурсу учасники писали есе на тему конкурсу «Інтелект шанс» - «Надії маленький оркестр під керуванням…». Це строчка з пісні Булата Окуджави «Надежды маленький оркестр под управлением любви», але три крапки в темі есе кожен конкурсант наповнював своїм змістом.
·         «Обкладинка для диска». Учасники готували домашнє завдання – обкладинку для власного диску, перелік пісень якого розкривав зміст душевних переживань, їх думок та сподівань, життєвих цінностей, рис характеру та їнше з іх власного життя. Зміст цього туру був наповнений любовю до батьків, до сімї, до України, патріотизмом, хвилюваннями за власне майбутнє, вірою в добро, мир та перемогу.
·         «Незвична творчість власними руками» - домашнє завдання, в якому конкурсанти проявили художні здібності – намалювали картини з відбитків пальців та долоньок.
Переможці конкурсу:
Суліма Дар’я (9 клас Добропільська ЗОШ І-ІІІст.)
Ємець Віра (10 клас Шилівська ЗОШ І-ІІІст.)
Телько Маргарита (11 клас Ганнівська ЗОШ І-ІІІст.)
Усі учасники нагороджені дипломами та памятними медалями «Інтелект шанс». Переможці конкурсу отримали головний приз - сертифікат на отримання стипендії від ПрАТ «Глини Донбасу» та статуетки переможця.
Спонсор програми підтримки та розвитку дитячої обдарованості «Надія Донеччини», районного конкурсу серед юних ерудитів «Інтелект шанс» директор ПрАТ «Глини Донбасу» Ткач Ігор, при взаємодії з головою громадської організації «Добре поле» Марченко Любов.