неділю, 30 жовтня 2016 р.

СПОРТ ЯК ХОББІ

   Є люди, які присвячують вільний час книгам, квітам, кіно та іншим захопленням. А для когось спорт - це назавжди. Вони не здобувають високих нагород, не стають на сходинку переможця, але у вільний час не тільки самі займаються фізкультурою, а й надихують інших.
       За ініціативою та за фінансової підтримки одного з таких спортивних любителів Валерія Каніболоцького, керівника фермерського господарства напередодні дня водія  і в зв'язку з наближенням свята працівників сільського господарства відбулися змагання з волейболу. В ньому  прийняли участь всього три команди, тому всі зайняли призові місця. Кращою  стала команда із села Шахове, на другому місці - спортсмени села Ганнівка, третє місце зайняла команда села Добропілля.
   Хоч команд було мало, але це було справжнє свято спорту, яке традиційно вже багато років проводить Валерій Іванович.   Переможцям вручено перехідний кубок. Всі команди отримали грошові призи, а саме головне - гарний настрій.
  Спортсменів привітали голова районної ради Тамара Бєлянкіна, керівник КЗ "ДЮСШ" - Марія Юрченко і ініціатор змагань -Валерій Каніболоцький.