вівторок, 1 листопада 2016 р.

Вітаємо проектних менеджерів!

     Професійне свято цього дня відзначають проектні менеджери, головним завданням яких є послідовно і надійно вибудувати процес організації робіт з виконання конкретного проекту.
   Останнім часом кількість успішних проектів збільшилась не тільки на рівні держави, а й в Добропільському районі також. Вагомий внесок у підготовку та реалізацію проектів на території району вкладає Андрій Гончаров, проектний менеджер громадської організації "Центр муніципального розвитку м.Добропілля".

   Андрій Анатолійович народився в м.Добропілля, але майже все життя його пов'язане з районом. Навчався в Ганнівській школі, а після закінчення Слов'янського державного педагогічного університету, повернувся до стін рідної школи працювати психологом та педагогом - організатором. Але так багато ідей і задумок, які б хотілось втілити в життя, надихають його змінити професійний шлях. Він переходить на таку незнайому посаду,  як проектний менеджер. З квітня 2016 року Андрій Гончаров є радником голови Добропільської районної ради.
   Андрій, молодий спеціаліст, але досвід його роботи показав, що  він грамотна, комунікабельна людина, здатна організувати всі робочі процеси, що відбуваються навколо, ясно уявляючи, які потрібні ресурси, скільки грошей і часу знадобиться для досягнення результату.
   Сьогодні ми вітаємо Андрія та всіх причетних до святкування цього Дня. Нехай Ваша робота приносить Вам велике моральне і матеріальне задоволення, розширює ділові контакти і нехай здійснюються всі ваші проекти і мрії! Бажаємо Вам розуміння і поваги на роботі і в родині, міцного здоров'я та чудового настрою!