суботу, 8 жовтня 2016 р.

Професія юриста – благородна!



              8 жовтня в Україні відзначають День юриста.
Професія юриста в сучасному суспільстві – завжди одна з найбільш затребуваних, в особі держави юристи покликані забезпечувати гарантії правового захисту та свободи всіх верств населення та формування правової держави.
 Сьогодні наша розповідь про одного з них. У Добропільському міському центрі зайнятості працює провідним юрисконсультом Петрова Альона Миколаївна.
       Вже понад 6 років Альона Миколаївна забезпечує організацію та координацію правової роботи центру зайнятості, а саме, веде претензійно-позовну роботу, веде роботу щодо повернення коштів особами та роботодавцями за результатами проведених перевірок, представляє інтереси центру зайнятості у судах, здійснює правову експертизу проектів наказів, договорів на професійне навчання, на громадські роботи, про надання компенсацій, інших актів, що подаються на підпис директору центру зайнятості,  бере участь в засіданні комісій дає консультації роботодавцям, безробітним та працівникам центру зайнятості щодо застосування норм чинного законодавства.
     Альона Петрова службові обов'язки завжди виконує сумлінно та у встановлені строки. Ініціативна, у виконанні завдань здібна до обґрунтованого прийняття самостійних рішень, плідно співпрацює з колегами. Вона доброзичлива і уважна до відвідувачів та колег, користується повагою в колективі, небайдужа до спільної справи, має творчі здібності.
         Про таких співробітників кажуть: «На неї можна повністю покластися, доручити важливу справу і вона не підведе!»
         Добропільська районна рада вітає з професійним святом -Днем Юриста! Бажаємо плідної роботи та подальших успіхів у зміцненні законності та правопорядку, міцного здоров’я, особистого щастя, родинного добробуту!