суботу, 26 листопада 2016 р.

Вітаємо з днем народження!


      Сьогодні свій ювілейний день народження відзначає молодий, енергійний Святогорівський селищний голова - Віктор Бєлянкін.
      Віктор Геннадійович народився в місті Добропілля. Отримав дві вищі освіти, закiнчивши в 2009 році Придніпровську державну академію будівництва та архітектури за спеціальністю „Економіка підприємства”, в 2016 році отримав другу повну вищу освіту, закiнчивши...
 Дніпропетровський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю „Державне управління”. Віктор і зараз не зупиняється отримувати нові знання, постійно працює над своєю самоосвітою та використовує кожну можливість дізнатись про нове.
      Не дивлячись на молодий вік Віктор Бєлянкін має більше 10 років трудового стажу. 5 років з яких – фізична особа-підприємець, в 2010 році з квітня по листопад місяць працював спеціалістом І категорії управління праці і соціального захисту населення Добропільської райдержадміністрації. З листопада 2010 року і по теперешній час Віктор Бєлянкін голова Святогорівської селищної ради.
     Працюючи на посаді селищного голови, Віктор Геннадійович проявив себе, як компетентна, ініціативна, освічена і порядна людина. Він завжди творчо застосовує в роботі свої знання та навички, вміє оперативно і професійно розв’язувати поставлені завдання, відзначається відповідальністю, цілеспрямованістю, прозорістю. Добре вміє згуртувати навколо себе людей, прийняти правильне рішення.
     Сьогодні ми вітаємо іменинника з ювілеєм, зичимо, щоб і надалі Ваша праця була плідною та змістовною, розпочаті справи принесли вагомі результати, а успіхи йшли поряд з особистим щастям, злагодою та достатком.
    Хай доля завжди буде прихильною до Вас та Вашої родини, а кожен новий день дарує приємні враження, задоволення від роботи та світлу надію на майбутні роки!