середу, 28 грудня 2016 р.

Щодо спеціальної програми бізнес стажувань Міністерства торгівлі США



                Шановні платники податків!
Добропільська ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області  доводить до Вашого відома інформацію Донецької Торгово – промислової палати щодо спеціальної програми бізнес стажувань SABIT (Special American Business Internship Training Program).
Програма SABIT – є спеціалізованою програмою консалтингової допомоги, обміну професійним досвідом та стажувань Міністерства торгівлі США зі сприяння реалізації економічних реформ, підтримки приватного сектору та підвищення кваліфікації підприємців і державних службовців пострадянських країн. Програма була розроблена в 1990 році Адміністрацією США з міжнародної торгівлі.
За інформацією Посольства України в Сполучених Штатах Америки, Міністерством торгівлі США був оприлюднений календар спеціальної програми бізнес стажувань SABIT на 2017 рік.
Участь вітчизняних експортерів, зокрема представників IT, АПК та енергетичного секторів сприятиме розширенню їх подальшої експортної та інвестиційної привабливості.
Більш детальна інформація є доступною на веб – сайті Міністерства торгівлі США: http://traid.gov/sabit та http://www.sabitprogram.org.
У разі, якщо Ви зацікавились цією пропозицією та маєте намір пройти стажування за допомогою спеціалізованої програми SABIT, просимо Вас звертатись до відділу податків і зборів з юридичних осіб Добропільської ОДПІ за телефоном  (06277) 2-88-65 або за адресою: м. Добропілля, пров. Європейський (Радянський),4.

                                  
Джерело: Добропільська  ОДПІ ГУ ДФС  у Донецькій області.