середу, 29 березня 2017 р.

Від ідеї до справи



За ініціативою голови районної ради Тамари Бєлянкіної та за підтримки проекту ПРООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду» відбувся тренінг «Від ідеї до справи». На заході були присутні керівництво районної,  сільських рад, начальник відділу економічного розвитку та торгівлі райдержадміністрації і активна молодь Добропільського району.
З вітальним словом до учасників тренінгу звернулася координатор Проекту ЄС/ПРООН МРГ-3 в Донецькій області Наталя Осипенко.
На початку тренінгу учасники отримали завдання, в якому треба було вирішити конкретну ситуаційну проблему. Після активного обговорення в групах учасники презентували свої пропозиції щодо вирішення завдання. Друга частина тренінгу була присвячена темі «Від ідеї до справи». Представники громад презентували власні ідеї щодо стратегії сталого розвитку сільських територій. Простою більшістю голосів було підтримано одну ідею, яка була представлена молодіжним активом Ганнівської сільської ради. Переможця нагороджено сертифікатом на отримання коштів для  реалізації заходів по облаштуванню вуличного волейбольного майданчика.
Вважаємо, що вдалося здійснити основну мету тренінгу: навчитися комплексно мислити і визначати пріоритети розвитку в громаді.