пʼятницю, 17 березня 2017 р.

Стартує Всеукраїнський місячник Товариства Червоного Хреста України



      Голова Добропільської районної ради Тамара Бєлянкіна сьогодні була присутня на засіданні президії Добропільської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України.
    Тамару Миколаївну введено до складу президії Червоного Хреста. Ірина Іванівна Павленко, голова Добропільської організації Товариства Червоного Хреста України, звітувала про проведену роботу в районі та в місті. Було прийнято рішення про проведення місячника Товариства Червоного Хреста з 20 березня по 20 квітня під гаслом "Забезпечуючи найголовніше".

    Мета місячника – привернути увагу суспільства до проблем вразливих категорій населення: внутрішньо переміщених осіб, самотніх непрацездатних громадян похилого віку, ветеранів війни та праці, інвалідів, багатодітних та неповних сімей, дітей-сиріт, хворих на ВІЛ/СНІД або туберкульоз, а також сформувати громадську думку на користь милосердя.
    Заходи місячника – це збір коштів, продуктів харчування, одягу, взуття, медикаментів, речей для внутрішньо переміщених осіб і хворих, особливо тих, хто не може самостійно пересуватися, шкільного приладдя, іграшок, надання безоплатних транспортних, побутових, юридичних та інших послуг підопічним організацій Товариства Червоного Хреста України.
    Впродовж місячника вирішено надати допомогу, в першу чергу, дітям-інвалідам 1 групи, матерям-одиночкам та іншим соціально незахищеним громадянам. 
  Детальніше можно ознайомитися за посиланням: