вівторок, 28 березня 2017 р.

У Добропільському районі виявили і знищили артилерійський снаряд часів Другої світової війни



 Снаряд часів Другої Світової війни знайшли місцеві мешканці під час проведення земляних робіт в селі Новоторецьке. Наразі боєприпас вилучено та знищено.

 До чергової частини Добропільського відділення поліії надійшло повідомлення від рятувальників, про те що в с. Новоторецьке на відстані 100 м від сільської ради було виявлено предмет зовні схожий на артилерійський снаряд часів Другої Світової війни.

 На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Добропільського відділення поліції та вибухотехнічна служба. Правоохоронці оточили місце події та провели необхідні заходи, щодо безпечного вилучення та знешкодження предмета.
При огляді було встановлено, що виявлений предмет дійсно являється 152 мм артилерійським снарядом часів Другої Світової війни. Наразі артилерійський снаряд вилучено і знищено.
  Дане повідомлення зареєстровано в Журналі єдиного обліку правопорушень Добропільського відділення поліції.
   Поліцейські в черговий раз звертається до громадян з проханням бути пильними та повідомляти про виявлені підозрілі чи вибухонебезпечні предмети та про підготовку до скоєння злочинів.
 Пам’ятайте, що знешкоджувати вибухонебезпечні предмети мають тільки спеціально підготовлені фахівці піротехнічних груп, які пройшли фахову підготовку та мають навички роботи з  «відлунням війни».