понеділок, 3 квітня 2017 р.

Вітаємо з днем народження!


   Людмила Володимирівна Камінська – дивовижна людина, світла жінка, душа якої відкрита людям, а серце чуйне до чужого болю. Дивлячись на неї дивуєшся, що ні переживання, ні повсякденні турботи не зробили її серце черствим, а навпаки доброзичливим та привітним. Вона просто подарунок долі для своїх батьків. Любляча і турботлива дружина, мати. 
  Людмила Володимирівна вносить величезний внесок у розвиток нашого села Новоукраїнка. Бібліотека в якій вона працює, як рятівний острівець для мешканців села до якого прагнуть і діти, і дорослі. Людмила Володимирівна постійно у вирі всіх подій, завжди відкрита для кожного. Отже коли у 2015 році обирали депутатів, мешканці без переконання віддали перевагу кандидатурі Людмили Володимирівни, яку обрали депутатом Добропільської районної ради. І ми не помилилися. Завдяки її наполегливості, працьовитості, старанності відбуваються позитивні зміни у нашому селі: покращено благоустрій, придбано дитячий майданчик.
    При бібліотеці вже 12 років працює літературно – мистецький клуб «Україночка» учасниками якого є діти. Не перелічити всі заходи, які були проведені разом з дітьми на протязі цих років. Завдяки її невтомній роботі у 2016 році створено вокальний колектив «Україночка» до складу якого входять дорослі, яким до душі українська пісня. І це не останнє у роботі Людмили Володимирівни, ще багато чого нового попереду.
   Сьогодні в День народження громада села Новоукраїнки хотіла б висловити слова подяки та привітати цю дивовижну жінку.
                                        Шановна Людмило Володимирівно!
                                                            В святковий день
                                                            Прийміть вітання
                                                            Та найщиріші побажання:
                                                            Здоров’я, щастя та добра,
                                                            Наснаги, успіхів, тепла.
                                                            І повсякденно повсякчас
                                                            Хай буде все у Вас гаразд!
     Добропільська районна рада приєднується до вітань громади і від щирого серця бажає Вам міцного здоров’я, великого щастя, сімейного благополуччя; щоб сонце завжди яскраво світило у Вашому домі; щоб на Вашому життєвому шляху не було ніяких перешкод.