середу, 5 квітня 2017 р.

Навчальні виїзні сесії з розвитку бізнесу


      В рамках програми з відновлення та відбудови миру, Програми (ПРООН) представники малого та середнього бізнесу з числа місцевого населення та ВПО Донецької та Луганської областей відвідали м.Івано-Франківськ та м.Рівне.
       Добропільський район представляли депутат Шилівської сільської ради Тетяна Краузе, громадський активіст Антоніна Подопригора, активіст Андрій Батицький та внутрішньо переміщена особа Антон Рєпін.
Тетяні Краузе та Антоніні Подопригорі випала можливість відвідати м.Рівне. За час візиту ознайомилися з роботою Рівненського Центру надання адміністративних послуг, приймали участь у дискусії з представниками об’єктів бізнес-інфраструктури регіону, зустрічалися з керівником компанії «Теплосфера» Русланом Грищуком, з генеральним директором компанії  Eskada-M  Дмитром Патісом. 
 Андрій Батицький та Антон Рєпін відвідали м.Івано-Франківськ. Розпочався навчальний візит з екскурсії по Унікальному у Східній Європі готелю із власним виробництвом, прийняли участь у семінарі «Як оцінювати ефективність працівників», відвідали місцевий телеканал, взяли участь у майстер-класі з нанесення розпису на листівки, зустрілися з підприємцями, де розглянули питання, які пов’язані з стартапами та їх розвитком. Андрій Батицький ознайомився з роботою підприємства, яке займається сушкою фруктів.
За враженнями делегації Добропільського району навчальні візити в інші регіони виявилися дуже цікавими та корисними. А здобутий досвід буде використаний у власній справі. 
Подорож відбулася за сприянням Добропільської районної ради.