четвер, 1 червня 2017 р.

Добропільський міський центр інформує...



     В рамках Меморандуму про співробітництво, між Державною службою зайнятості та громадською організацією "Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Українська Студентська Спілка" від 30.08.2016 в центрах зайнятості реалізується соціальний проект з вивчення англійської мови на базі онлайн платформи "lingva.skills " (www.lingva.ua) виключно зареєстрованими безробітними, безробітними з числа внутрішньо переміщених осіб та учасників антитерористичної операції, а також працівниками служби зайнятості.

   Якщо бажаєте оволодіти англійською мовою звертайтеся до Добропільського міського центру зайнятості, де допоможуть з реєстрацією. Для реєстрації рекомендується використовувати електронну почту: gmai1.соm, ukг.пеt, bigmir.nеt:, уаhоо.соm, оutlook.соm, і.ua або інші пошти українських провайдерів.
   Навчання доступне у будь який зручний  час, корегується темп навчання. Базовий рівень знань англійської мови не має значення. Всі, хто пройшов навчання (рівень А1 - А2) отримують сертифікат.
   За інформацією " lingva.skills " станом на 30.04.2017 таке навчання вже пройшли майже 14 тис. безробітних, у т.ч. майже 4 тис. осіб з категорії АТО та ВПО.