суботу, 20 травня 2017 р.

ГАРМОНІЯ І В ЖИТТІ, І В СЕРЦІ, І У ТВОРЧОСТІ


В ЗАЛІ СВІТЛІВСЬКОГО БУДИНКУ НАРОДНИХ ТРАДИЦІЙ ВІДБУВСЯ КОНЦЕРТ СОЛІСТА ЗРАЗКОВОЇ СТУДІЇ СОЛЬНОГО СПІВУ "СУЗІР'Я" ВАЛЕНТИНА БУГАНЦЕВА «ГАРМОНІЯ І В ЖИТТІ, І В СЕРЦІ, І У ТВОРЧОСТІ».
В 17 років  випускник Світлівської загальноосвітньої школи досягнув значних висот. Почав свою концертну діяльність в 4 роки з виступів на сільській сцені, потім участь у районних, обласних конкурсах.  Його зустрічали бурхливими оплесками і під час всеукраїнських і міжнародних конкурсів, які проходили в різних містах України.
А в жовтні минулого року у складі делегації від Добропільського району Валентин став переможцем міжнародного конкурсу  GOLD EUROPE, який проходив у Чехії.
І завжди поруч з ним були близькі і дорогі йому люди.  В першу чергу – сімя, друзі, які завжди підтримували. Тетяна Дорошкевич, Наталія Войніч стали його професійними наставниками, навчали його музичній майстерності. Керівництво району, відділ культури сприяли  участі в конкурсах. 
А ще є люди, завдяки яким здійснюються мрії. Керівники глинодобувних підприємств  «Глини Донбасу» (І.Ткач), «Веско» (Є.Цимерман),  голова громадської організаціі «Добре поле» (Л.Марченко) завжди фінансово підтримують талановиту молодь. І в цей раз не обійшлося без подарунка. За кошти благодійного фонду, який створено цими підприємствами, Валентину Буганцеву придбано нову гітару.
Валентина Буганцева з такою значною подією привітала голова Добропільської районної ради  Тамара Бєлянкіна і разом з  начальником відділу культури райдержадміністрації Юлією Літвіновою вручили подарунок від імені благодійників.
Сольний концерт завершувався, а глядачі не хотіли розходитись.
Тож нехай життєвий шлях дарує Валентинові нові досягнення, уміння долати перешкоди і бурхливі оплески у великих концертних залах.