понеділок, 12 червня 2017 р.

Звітний концерт художніх колективів Ганнівського сільського будинку культури

9 червня у Ганнівському сільському будинку культури пройшов творчий звіт художніх колективів та окремих виконавців, на який завітали заступник голови Добропільської районної ради Ірина Стрепоченко та начальник відділу культури  і туризму Юлія Літвінова.
Слухачам була представлена цікава і різноманітна програма, під час якої  пролунали  ліричні композиції, кращі зразки українського пісенного спадку, відомі шлягери минулих років та твори сучасних естрадних композиторів, перлини світової вокальної творчості.
Заровня Тетяна Миколаївна, директор будинку культури знаходиться в постійному творчому пошуку, саме тому на концертах і заходах  вона завжди демонструє професійну підготовку своїх вихованців.
 Подарунками та грамотами було нагороджено випускників будинку культури: Іваник Карину та Шнуренко Анастасію, а вокальний колектив «Серденьке, який нещодавно здобув звання «народного» знов здивував публіку майстерним виконанням та душевною піснею.
 Завершив концерт та задав драйвового настрою ВІА «Рандеву» з піснями у стилі рок. Всі учасники вийшли на сцену, вдячні глядачі дякували бурхливими оплесками.
Джерело: відділ культури і туризму Добропільської РДА.