пʼятницю, 30 червня 2017 р.

З ювілеєм!



    Як відчуває себе людина у 80-річний ювілей, народившись в день прийняття Конституціїї – Основного Закону України !?   Добре!!!
   В цьому переконались працівники територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Добропільського району ( директор Болотова М.С.), які здійснили візит ввічливості до своєї підопічної у с. Красноярське Марушкової Віри Василівни, вручивши  вітальну адресу, квіти та солодощі.  

     Іменинниця набагато старша за нашу Конституцію. ЇЇ руки за майже 40-річний трудовий стаж переробили багато різної роботи.  Квітуча садиба говорить про те, що її господарка цінує і любить прекрасне, та не на все хватає сил.    Саме Конституція надає право  старенькій на отримання соціальної послуги догляду вдома.
   На питання, як ставиться  Віра Василівна до  свого ювілею, який співпав з Державним святом відповіла, що позитивно. Конституція - це не просто нормативний акт, а головний оберіг державності й демократії. А від наших добрих помислів, поваги до державних символів, а також спільних дій залежить наше краще майбутнє, аби тільки здоров’я не підвело.
   Які мудрі слова! Дивлячись в очі людині, яка сягнула за межі 8 –ми десятків років життя, з ясним розумом, доброю пам’яттю, небайдужим ставленням до турбот селян, віриш, що
              Мир і добробут   прийде в кожен дім
              і до правителів повага.
              В садах буятиме калини цвіт,
              І в  ЩАСТІ  заживе ДЕРЖАВА!
.