вівторок, 27 червня 2017 р.

ПРАЦЮЄМО І СВЯТКУЄМО РАЗОМ!



Сьогодні, 27 червня, прилегла до адміністративної будівлі Добропільської районної ради територія,  розквітла різнокольоровими барвами.
До урочистого заходу, присвяченого Дню Конституції України та Дню державної служби, долучилися державні службовці органів виконавчої влади і посадовці органів місцевого самоврядування.

У святкуванні активну участь взяли районні депутати.
З державними святами усіх присутніх щиро привітали голова Добропільської районної ради Тамара Бєлянкіна та голова райдержадміністрації Дмитро Кірносов.
Гість заходу - секретар Добропільської міської ради Віктор Древаль, від імені міської ради висловив побажання, щоб місто і район завжди крокували поруч, були добрими сусідами, як це триває вже багато десятиліть поспіль.
Відзнаками райдержадміністрації були нагороджені державні службовці, які своєю щоденною самовідданою працею завойовують довіру громадян до влади та викликають повагу серед колег. 
Районна рада вручила подяки за плідну співпрацю з органами місцевого самоврядування Раїсі Лисак, Ірині Анісімовій та Катерині Калюжній.
Дякуємо відділу культури райдержадміністрації, працівникам Світлівського будинку народних традицій, Шевченківського та Ганнівського сільських будинків культури за чудову підборку номерів, виконавці яких, створили святковий та радісний настрій в учасників урочистостей.