четвер, 29 червня 2017 р.

Всеукраїнська Колосіада



  Відповідно до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2017 рік та Календарного плану масових фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» агропромислового комплексу України на 2017 рік, затверджених Міністерством молоді та спорту України, з 22 по 25 червня цього року в місті Скадовську Херсонської області проведена Всеукраїнська Колосіада серед голів об'єднаних територіальних громад, сільських та селищних голів, старост, присвячена Дню Конституції України та Дню заснування Міжнародного олімпійського комітету.
Колосіада проходила під патронатом Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму. Офіційний організатор змагань – Всеукраїнське ФСТ "Колос" АПК України
На місцевому стадіоні "Колос" урочистим маршем пройшли збірні 18 областей України – голови об’єднаних територіальних громад сіл і селищ, сільських, селищних голів і старост, учасники Всеукраїнських фінальних змагань сільських школярів під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?» з важкої атлетики та Всеукраїнських фінальних змагань з футболу серед команд дівчат на кубок «Золотий колос України» ВФСТ «Колос» АПК України 2017року».
Голова Всеукраїнського ФСТ "Колос" АПК України Олександр Мендусь у вітальному слові побажав учасникам проявити свій спортивний характер, продемонструвати волю до перемоги, а головне - усім миру, добра та злагоди, успіхів у фізичному, інтелектуальному розвитку та гарних досягнень, що є основою формування нового покоління українців.
Було озвучено вітання Голови Верховної Ради України Андрія Парубія. У свою чергу, начальник управління з питань фізичної культури та спорту Херсонської облдержадміністрації Юрій Семченко оголосив вітання від Міністра молоді та спорту України Ігоря Жданова та голови Херсонської обласної адміністрації Андрія Гордєєва.
   До речі,  честь Добропільського району та Донецької області у складі збірної команди захищав і наш земляк - Святогорівський селищний голова Віктор Бєлянкін.