вівторок, 20 червня 2017 р.

Завершення форуму



Завершився II Всеукраїнський молодіжний форум «Схід-Захід: міжрегіональне партнерство. Нові точки зростання». Добропільська районна рада висловлює глибоку подяку народному депутату Дмитру Лубінцю за можливість взяти участь в такому масштабному форумі. Учасники форуму мали три насичених дні: участь в роботі секцій «Пошуки ідеальної формули – Унікальної Туристичної Пропозиції», «Старт - апи: від ідеї до реальності» та «ЗМІ. Український інформаційний простір. Що ми здатні робити?» і звичайно, за традицією, проведення акції на узбережжі Азовського моря «Я на Азові і тут кольорово». Яскраві фарби, розпорошені учасниками заходу, символізували спектр емоцій та почуттів, а ще впевненість, що молодь розмалює такими фарбами суспільне життя нашої країни.

            Що корисного взяли від форуму? Дуже багато контактів і цікавих ідей від учасників різних регіонів України дадуть плоди на Доброму полі в найближчий час.
 Як і в тому році, було проведено районний форум «Золота молодь Добропільщини», так і в цьому році, буде проведено II районний форум молодіжних та громадських організацій в селищі Шевченко Світлівської сільської ради. Минулого року Світлівська сільська рада прийняла естафету проведення форуму від Ганнівської сільської ради.
Після спілкування з учасниками форуму, представниками влади різних рівнів, з’явилося багато ідей, які будуть втілені найближчим часом в кожній сільській раді. Основним меседжем форуму був слоган: «Не чекай, а дій». Робота Добропільської районної ради VII скликання з самого початку була направлена на активізацію молоді, залучення її до участі в громадському житті, участі в різних програмах національних обмінів з метою вивчення досвіду розвитку громад інших регіонів та презентацію Добропільського району.
Велика подяка господарю території, де відбувся форум, сільському голові села Урзуф Івану Попову, громадській молодіжній організації Мангушського району «Дієві зміни», керівництву Мангушського району та всім, хто був причетний до організації такого грандіозного заходу.