вівторок, 20 червня 2017 р.

ДОПОМОГА РАЙОННИХ ДЕПУТАТІВ



20 червня 2017 року відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань діяльності ради, депутатської етики, регламенту, законності, правопорядку, діяльності громадських організацій та адміністративно-територіального устрою, на якому розглянуто заяви двох депутатів районної ради VІІ скликання щодо надання матеріальної допомоги громадянам.

Допомога, згідно відповідного Положення, надається громадянам, які постійно проживають на території Добропільського району та опинилися в складних життєвих умовах, в тому числі: у зв’язку зі стихійним лихом; смертю члена сім’ї (одного з подружжя, батьків, дітей); проходженням лікування; довготривалою хворобою та іншими обставинами.
До Ірини Стрепоченко (округ №10) за допомогою звернулася родина Кісельових зі статусом будинку сімейного типу, яка проживає на території Святогорівської селищної ради.
Маючи п’ятьох прийомних дітей, сім’я за свої власні кошти минулого року придбала новий будинок більшої площі, який тепер потребує облаштування. Щоб допомогти цій родині, Стрепоченко І.П. передала своє право депутата на використання коштів у розмірі 2,0 тис. грн., передбачених на надання матеріальної допомоги громадянам, депутату Рязанцевій І.С. (округ №23). Рязанцева І.С., у свою чергу, цю допомогу направляє батьку родини Олександру Кісельову.
Надія Кравченко (округ №4) вирішила надати матеріальну допомогу у розмірі 1,0 тис. грн. Сулімі В.К., мешканцю Добропільської сільської ради, який хворіє тривалий час, для придбання ліків та санітарно-гігієнічних засобів.
Постійна комісія, розглянувши перелік наданих документів, підтримала заяви депутатів і рекомендувала голові районної ради прийняти розпорядження щодо здійснення виплати матеріальної допомоги зазначеним громадянам шляхом перерахування на їх карткові рахунки.