суботу, 29 липня 2017 р.

До Дня працівників торгівлі


   Кількість жінок, які прагнуть реалізувати себе в підприємництві, росте з кожним днем.
   І сьогодні успішна бізнес - леді, красива жінка, хороша дружина і любляча мати в одній особі - не просто героїзм, але і банальна вимога сучасного темпу життя. Проте чи усі можуть бути успішними? Які якості треба мати, щоб досягти певних висот у бізнесі?
   Сьогодні розповімо  про землячку і односельця, підприємця Потоцьку Людмилу Іванівну і її секрети успіху.
   Людмила Іванівна народилася в 1953 році, має дві средньотехнічні освіти. Свою трудову діяльність по обслуговуванню сільського жителя розпочала в 1978 році робочою хлібозаводу в селі Добропілля  і виросла до завідувача виробництва.
  Відпрацювала 10  років в Добропільському споживчому суспільстві на посаді заступника голови.  У 2000 році Людмила Іванівна поповнила ряди підприємців у сфері торгівлі.
  Людмила Іванівна також - хороший керівник, що зуміла зібрати команду однодумців, яка може і ефективно працювати, і уживатися між собою, а ще і примножувати ресурси підприємства.
 В структурі цінностей Людмили Іванівни домінують дві: материнство і самореалізація. Життєвий успіх і благополуччя дітей є головними цінностями в її життя, а також можливість працювати з повною віддачею, розкрити свої здібності, матеріальний достаток, упевненість в завтрашньому дні.
  Людмила Іванівна веде активне громадське життя. Вона неодноразово обиралася депутатом Добропольского сільської ради, є спонсором багатьох заходів що проводяться сільською радою і районними організаціями, за що і була нагороджена грамотами районної і обласної адміністраціями. У 2006 році була нагороджена дипломом в номінації "Жінка - кращий працівник сфери торгівлі - 2006".
  Тому нехай успіх і удача супроводять Вас в усіх ваших справах і починах. Зі святом Людмила Іванівна!!!