пʼятницю, 1 вересня 2017 р.

Галерея інновацій «Трудове навчання в українській школі. Завантаження».

  23 серпня 2017 року в рамках ІІІ Конгресу освітян Донеччини «Освіта Донеччини: національний та європейський вектори розвитку» працював вектор «Арт-альтанка».
   У цьому заході взяли участь і наші вчителі трудового навчання: Шаданія М.Й. (Святогорівська ЗОШ І-ІІІ ст..), Лубинець С.В. (Нововодянська ЗОШ І-ІІ ст.), Крамарев В.Г. (Добропільська ЗОШ І-ІІІ ст.), які продемонстрували свої вироби на виставці декоративно-вжиткового мистецтва.
    Крім того Шаданія М.Й. провела майстер-клас для вчителів області з виготовлення інтер’єрної прикраси «Велосипедне кашпо», за що отримала сертифікат учасника конгресу.       
  Після виставки та майстер-класів методисти облІППО провели секції вчителів трудового навчання, географії, хімії та біології, історії, фізики та методистів з виховної роботи. Науково-методичний колектив Донецького облІППО щиро привітав освітян Донеччини з початком нового навчального року та побажав творчої наснаги та успіхів.
  Дякуємо вчителям за гідне представлення  Добропільського району на виставці «Арт-альтанка». Приєднуємось до привітань та побажань з нагоди початку нового навчального року!
Джерело: відділ освіти Добропільської райдержадміністрації.