пʼятницю, 29 вересня 2017 р.

Складові успіху сільського вчителя

      Вже 23 роки працює в рідній школі Алла Іванівна Шевкун. Вона не тільки відповідальний педагог, а й палка шанувальниця української культури, особливо української пісні. В школі її знають як досвідченого педагога англійської мови та умілого організатора. Ії учні щороку приймають активну участь у Всеукраїнських конкурсах з англійської мови "Гринвіч", "Олімпус", "Пазл" і займають призові місця, а після закінчення навчального закладу пов'язують свою професійну діяльність з англійською мовою. В цьому році вона зі своїми вихованцями взяли участь та перемогли у Всеукраїнському проекті "Go Camp".
      Алла Іванівна очолює районне методичне об'єднання вчителів англійської мови. Приймаючи активну участь в обласних семінарах, педагогічних майстернях, вебінарах, ділиться своїм досвідом з колегами. З вересня поточного року виконує обов'язки директора Шилівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.
      Напередодні  професійного свята, Дня працівника освіти, сердечно вітаємо Аллу Іванівну і всіх освітян. Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця.
     Щира подяка всім педагогам за постійну самопожертву і щоденну самовідданність, благородну любов і турботу, сумлінне служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість.
Бажаємо  міцного здоров’я на довгі літа, щастя, благополуччя, невичерпної енергії і наснаги, Божої благодаті у мирі, любові та злагоди!