пʼятниця, 22 вересня 2017 р.

ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ НА ЧАСІ




НОВИНИ ІЗ СЕСІЙНОЇ ЗАЛИ
       На черговій сесії районної ради, яка відбулася 19 вересня, враховуючи рекомендації постійної комісії районної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології, промисловості та раціонального використання природних ресурсів, депутатами затверджено ряд рішень із земельних питань, а саме:

1. Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок.
2. Про надання дозволу на розроблення робочого проекту землеустрою щодо рекультивації земельної ділянки ПАТ «Веско».
3. Про надання дозволу на розроблення робочих проектів землеустрою щодо рекультивації порушених земель ПАТ «Глини Донбасу».
4. Про внесення змін до рішення Добропільської районної ради від 24.03.2017 №VІІ-14/16 «Про надання дозволу на розроблення робочих проектів землеустрою щодо рекультивації земельних ділянок ПАТ «Веско»».
5. Про надання дозволу на розроблення робочого проекту землеустрою щодо рекультивації земельної ділянки ПрАТ «Огнеупорнеруд».
       Лариса Ковальова, державний кадастровий реєстратор відділу у Добропільському районі Головного управління Держгеокадастру у Донецькій області, детально доповіла з кожного питання на профільній комісії.
       Тому, на сесії депутати одноголосно підтримали доповідача і затвердили59 технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, що перебувають в оренді громадян і надані для ведення фермерських господарств,або які перебувають в оренді ТОВ для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, або які надано для рибогосподарських потреб із земель запасу водного фонду державної власності тощо.
         Всі земельні ділянки розташовано на території сільських рад Добропільського району (за межами населених пунктів).
       Проведена робота дозволить за рахунок орендної плати збільшити надходження до районного бюджету.