понеділок, 30 жовтня 2017 р.

На Донеччині стартувало загальнодержавне відпрацювання під назвою «Мігрант»

      26 жовтня 2017 року розпочався практичний етап оперативно-профілактичних заходів, спрямованих на запобігання нелегальній міграції, а також іншим правопорушенням, що вчиняють іноземці та особи без громадянства.
    Всеукраїнське відпрацювання ініційоване керівництвом МВС та Нацполіції з 18 жовтня. Заходи проводяться спільно з Державною міграційною службою та Державною прикордонною службою.
  Це вже друга профілактична операція «Мігрант» за рік, бо, як зазначив перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін, кожен четвертий злочин в державі скоєний іноземними громадянами.
   Нагадаємо, під час попереднього відпрацювання під назвою «Мігрант», яке тривало у серпні, поліцейські Донеччини виявили 10 кримінальних правопорушень, вчинених іноземцями. В тому числі було затримано громадянина РФ, який перебував у складі «ополчення ДНР».
   Також відносно 38 осіб, які перебували в країні нелегально, було прийнято рішення про примусове повернення за межі України із застосуванням заборони щодо подальшого в’їзду строком на 3 роки.
   Джерело: http://police.dn.ua/news/view/na-donechchini-startuvalo-zagalnoderzhavne-vidpratsyuvannya-pid-nazvoyu-migrant